Εταιρικό Προφίλ

profile-side-photoΗ εταιρεία Gennatos Turf – Γεννάτος Θεοφάνης δημιουργήθηκε το 2000 με δραστηριότητα στα έργα πρασίνου στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Εξειδικεύεται στην κατασκευή – ανακατασκευή και στην συντήρηση γηπέδων με φυσικό και συνθετικό χλοοτάπητα.

Η καινοτόμος μέθοδος DrainLaser© που εφαρμόζει με εξειδικευμένο μηχάνημα αποτελεί την καλύτερη μέθοδο ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ για αγωνιστικές επιφάνειες με φυσικό ή συνθετικό χλοοτάπητα, κατάλληλη για γήπεδα ποδοσφαίρου, golf, πίστες ιπποδρόμων και χώρους πρασίνου.

Στις υπηρεσίες της Gennatos Turf συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

creaturf-logo   Κατασκευή Αθλητικών χώρων – Γηπέδων ποδοσφαίρου
     

drainlaser-logo

draingazon-logo

  Ανακατασκευή Αθλητικών χώρων – Γηπέδων ποδοσφαίρου
     

renoturf-logo

winterturf-logo

speedyturf-logo

syntheticturf2-logo

  Συντήρηση Αθλητικών χώρων – Γηπέδων  ποδοσφαίρου
     
Έργα πρασίνου
  Συντηρήσεις χώρων πρασίνου, κλαδεύσεις υψηλών δένδρων, εκριζώσεις, αποψιλώσεις, φυτοπροστασία, φυτοπροστασία φοινίκων, απεντομώσεις
     
    Αρδευτικά δίκτυα, αυτόματα δίκτυα άρδευσης, αντλητικά συγκροτήματα


Η αποκλειστική συνεργασία μας για τα Βαλκάνια με τη Διεθνή εταιρεία Sport International μας καθιστά από τις κορυφαίες εταιρείες συντήρησης και κατασκευής γηπέδων με χλοοτάπητα.

Όλες οι υπηρεσίες μας πιστοποιούνται με ISO 9001:2008 για την Διασφάλιση της Ποιότητας των εργασιών, με ISO1400:2005 σύμφωνα με το Σύστημα Περιβάλλοντος Διαχείρισης καθώς και με OHSAS 18001:2007 σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

Η εταιρεία μας ελέγχει και πιστοποιεί όλα τα υλικά για την κατασκευή των έργων, για να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα. Διαθέτουμε την Τεχνική ικανότητα και τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό για την εκτέλεση όλων των έργων μας με κύριο μέλημα μας την υψηλή ποιότητα προσαρμοσμένη πάντα με την οικονομική δυνατότητα του πελάτη.